لینک مطلب کپی شد

۴۰

به‌روزرسانی ۳ بهمن ۱۴۰۳

انتشار ۴ دی ۱۴۰۲

تعریف نسل ها به انگلیسی

هر نسل خصوصیات و ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارد که تحت تاثیر تجربیات زندگی و رویدادهای تاریخی شکل می‌گیرد. در این پست وبلاگ قصد داریم تا نگاهی عمیق‌تر به هر یک از نسل‌های اخیر از نسل گمشده تا نسل بتا بیندازیم. 

هر نسل نقش منحصربه‌فردی در جوامع ما ایفا می‌کند و قدرت خود را در طول زمان از طریق تأثیراتی که بر فرهنگ، تکنولوژی، اقتصاد و سیاست می‌گذارد نشان می‌دهد. درک این موضوعات از اهمیت به‌سزایی برخوردار است، زیرا با آگاهی بیشتر از این نسل‌ها، می‌توانیم جهانی بسازیم که به خوبی با نیازها و توقعات همه هماهنگ باشد.

منابع و جوامع مختلف، سال‌های متفاوتی برای هر نسل ارائه می‌دهند و ما در فست‌دیکشنری با تحقیق فراوان، رایج‌ترین و دقیق‌ترین تاریخ‌ها را برای شما جمع آوری کرده‌ایم.

نسل گمشده – Lost Generation (نسل متولدشده در بازه‌ی زمانی سال ۱۸۸۳ تا ۱۹۰۰)

“نسل گمشده” به نسل پیش از جنگ جهانی اول اشاره دارد.

دلیل استفاده از عبارت “نسل گمشده” برای این نسل این است که با تغییرات بسیاری در جوامع خود مواجه شده‌اند.

بزرگ‌ترین نسل – Greatest Generation (نسل متولدشده در بازه‌ی زمانی سال ۱۹۰۱ تا ۱۹۲۷)

این اصطلاح به این دلیل برای این نسل به کار رفته که با توجه به این که افراد این نسل که در دوران رکود بزرگ، بزرگ شده‌اند و در جنگ جهانی دوم نیز جنگیده‌اند، سختی‌های اقتصادی و اجتماعی شدیدی را پشت سر گذاشته‌اند و در نتیجه آن‌ها را «بزرگ» کرده‌اند.

نسل خاموش یا سنت گرایان – Silent Generation (نسل متولدشده در بازه‌ی زمانی سال ۱۹۲۸ تا ۱۹۴۵)

این نسل در زمان مک کارتیسم و ​​ترس سرخ، ظاهر شد، که اغلب منجر به فضای سیاسی‌ای می‌شد که در آن، سکوت امن‌تر از بیان آشکار عقاید خود بود. بنابراین، این نسل عنوان «نسل خاموش» را به خود اختصاص داد.

نسل انفجار جمعیت یا نسل ازدیاد زاد و ولد – baby boomer (نسل متولدشده در بازه‌ی زمانی سال ۱۹۴۶ تا ۱۹۶۴)

 این نسل به دلیل افزایش قابل توجه نرخ زاد و ولد یا «بیبی بومر» که پس از جنگ جهانی دوم رخ داد، این نام را به خود اختصاص داد. همچنین این نسل با نام دیگر boomer نیز شناخته می‌شود!

نسل ایکس – Generation X (نسل متولدشده در بازه‌ی زمانی سال ۱۹۶۵ تا ۱۹۸۰)

ایکس نشان دهنده‌ی یک چیز ناشناخته است، شبیه به کاربرد آن در ریاضیات، که به پتانسیل این نسل اشاره می کند. تمایل به مجهول بودن را از ویژگی‌های این نسل بیان کرده‌اند. 

نسل ایگرگ یا نسل وای یا نسل هزاره – Generation Y (نسل متولدشده در بازه‌ی زمانی سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۶)

نام‌گذاری نسل ایگرگ به این دلیل است که بعد از نسل ایکس آمده و روند حروف الفبا را ادامه داده است. به آن‌ها نسل «هزاره» هم می‌گویند زیرا در اواخر قرن بیست‌و‌یکم به بلوغ رسیدند. نام دیگری که این نسل با آن شناخته می‌شود؛ millennial است.

نسل زد – Generation Z (نسل متولدشده در بازه‌ی زمانی سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۰)

این نسل به این دلیل زد نامیده شد که دقیقاً بعد از نسل وای آمده است و روند حروف الفبا را ادامه می‌دهد. همچنین iGen نامیده می‌شود، که نشان‌دهنده‌ی رشد آن‌ها در عصر فناوری دیجیتال فراگیر، به ویژه اینترنت و شبکه‌های اجتماعی است.

نسل آلفا – Generation Alpha (نسل متولدشده در بازه‌ی زمانی سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۴)

نسل آلفا را به دلایل متعددی به این نام می‌شناسند. اما دلیل اصلی آن این است که نسل قبلی «نسل زد» حرف آخر حروف الفبای لاتین است و برای این نسل از حرف اول الفبای یونانی استفاده شده است.

همچنین این نسل به لحاظ تکنولوژیک، اقتصادی و سیاسی، در سطح برتری قرار دارند.

نسل بتا – Generation Beta (نسل متولدشده در بازه‌ی زمانی سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۹)

نسل بتا، به‌عنوان نسل بعداز « نسل آلفا»، نام خود را از دومین حرف الفبای یونانی گرفته است. این نسل در دورانی رشد خواهد کرد که فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و واقعیت افزوده و مجازی به‌طور کامل در زندگی روزمره نهادینه شده‌اند.

نسل بتا همچنین در دنیایی متولد می‌شود که تأکید بیشتری بر پایداری محیط‌زیست، تغییرات آب‌وهوایی و هوش جمعی وجود دارد.


نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات (۴۰)

  • بسیار عالی و جالب بود ممنون 🙏🙏
    بازم ازین مطالب و دیگر مطالب که به اطلاعات مون اضافه میکنه و قشنگه بزارید 👌👌👌🌹🌺❤🇮🇷🇮🇷🇮🇷

  • درود و سپاس از تلاش ارزشمند تان . گمان می کنم می توانستید بیشتر از این به ویژه با بهره گیری از یافته های دانش روز ، گفتار و نوشتاری سودمندتر از این در اینجا گردآورید و نوشته ی خودتان را بیش از این ارزشمندتر نمایید . از این که کار بسیار خوبی را آغاز نموده اید ( امیدوارم ادامه دار باشد ) با همه ی آنچه در توان دارم تلاش تان را ارج می نهم .

  • سپاس ، بسیار آموزنده وکاربردی، راجع به موضوعات دیگه

    که تا بحال منتشر شده درصورت امکان ایمیل نمائید

  • سلام و عرض ادب. ممنون بابت مطلب جالبتون. این روزها اصطلاح Gen Z و Boomer رو خیلی می‌شنویم.
    البته ویژگی های هر نسل بستگی به اینکه در کدوم کشور متولد شده باشن هم مهمه. مثلا واسه خود ماها، قبل و بعد انقلاب، جنگ بین ایران و عراق؛ فراگیر شدن اینترنت و وای فای؛ ورود شبکه های اجتماعی و … تو زندگی ها وفراگیری کرونا. تعریف کلی ارایه شده، البته به عقیده من؛ با ویژگی های نسل های کشور های غربی بیشتر جور درمیاد.

  • خیلی خیلی جالب واموزنده بود من تا کنون نمیدانستم خیلی ممنونم از اینگونه اطلاعرسانیتون

  • سپاس فراوان بابت خدمات فوقالعاده مفید و کاربردی که ارائه می‌کنید.دانش افزایی در حد لالیگا 👏

  • درود بر شما ، در مجموع جالب بود اما به نظر خیلی هم دقیق و کامل نیست اینکه در جاهایی با توجه به حروف الفبا نامگذاری شده هم تایید این مطلب است که خیلی مبنای علمی ندارد و قابل استناد نیست.النهایه اطلاعات عمومی خوبی بود.ممنون

  • از اونجایی که از این نام‌گذاری نسل ها در محتوا های انگلیسی زیاد استفاده میشه مطلب کاربردی بود، ولی ویژگی هایی که هر نسل با اونها شناخته میشه رو خیلی خلاصه و ناقص بیان کردید. به طوری که صرفا با خوندن این مطلب نمیشه یک دیدگاه سطحی از علائم مشخصه هر نسل به دست آورد.
    به نظرم میتونستید تفسیر و توضیح بیشتری (خصوصا برای نسل boomer به بعد که میشه جامعه اکتیو حال حاضر) به مقاله تون اضافه کنید.

  • بسیار جالب و مختصر بود خیلی وقت بود میخواستم خلاصه نسل ها رو مطالعه کنم
    ممنون از شما

  • سلام
    باتشکر فراوان از شما که به‌نیاز‌های فکر‌و‌فرهنگی و ضرورت آن توجه دارید.

  • تا به حال چندین بار در مورد نسل های مختلف خوانده بودم اما هیچکدام به سادگی و روانی این مقاله مطلب را بیان نکرده بودند.

  • جالب نبود
    جواب همه چرا ها ، چون ترتیب حروف الفباست
    معیار آمریکا بود
    احتمالاً این ترتیب و نامگذاری در ایران فرق میکنه

  • سلام جالب بود
    نرم افزارتون عالیه واقعا Fastdic من از سال ۹۶ تاحالا دارمش و استفاده میکنم
    👌🏻

  • با سلام
    اساتید گرام
    این دیکشنری بسیار کاربردی و راهگشا که حاصل زحمات آن اندیشمندان است بسیار بسیار برای من سودمند و کاربردی بوده است.
    سپاسگزارم.